Η Εταιρεία μας

Ποιοι Είμαστε

Μετά από σχεδόν 8 χρόνια κοινής πορείας, υλοποιήσεις μεγάλων και μικρών έργων ποικίλων δραστηριοτήτων, πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί η FoxLine Solutions. Η FoxLine Solutions αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Pre-Sales, Project management, Business Consulting, Programming, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης πελατών και συνεργατών της Softone αλλά και προγραμμάτων εστίασης.

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών ποιότητας στην επιχείρηση σε θέματα μηχανογράφησης και μετάβασης των διαδικασιών της σε σύγχρονες λύσεις ERP. Πλέον η ανάγκη των επιχειρήσεων για γρήγορη και συγκεντρωτική πληροφόρηση για την λήψη αποφάσεων, όπως επίσης και οι καθημερινές διαδικασίες χρησιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, είναι επιτακτική.

Στόχος Μας

Στόχος μας είναι η άμεση και επαρκής πληροφόρηση για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, με σκοπό τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την περαιτέρω βελτιστοποίηση των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησής σας. Στόχος μας η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αξιοποιώντας στο έπακρο το ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.