Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Πρόκειται για ένα ενιαίο και πλήρως παραμετροποιήσιμο ERP Σύστημα Αποκλειστικά Για Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων που λειτουργεί με μια ανταγωνιστικότατη ετήσια συνδρομή που περιλαμβάνει και τις νέες εκδόσεις.

Δίνει λύσεις στα προβλήματα που σας ταλάνιζαν καιρό τώρα , εξασφαλίζει πλήρη διασύνδεση και με το E-shop σας (και άλλες εφαρμογές), παρέχει ευελιξία στην προσαρμογή διαδικασιών, είναι ταχύτατα υλοποιήσιμο και χαρακτηρίζεται από απεριόριστη επεκτασιμότητα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησήs σας.

Η εφαρμογή Parts Box είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν της FAST WEB, απευθύνετε σε επιχειρήσεις πώλησης ανταλλακτικών αυτοκίνητων (Εισαγωγείς και μεταπωλητές) και στόχο έχει την αναβάθμιση των λειτουργιών του τμήματος παραγγελιοληψίας (πάγκος).

Η καθημερινότητα της παραγγελιοληψίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη με την εφαρμογή Parts Box της Fast Web.

Εμπορική εφαρμογή (ERP) , Line Catalogue Line Catalogue (B2B) και Βάση Δεδομένων Αναζήτησης Ανταλλακτικών After Market , τώρα ενσωματωμένα σε Μια Οθόνη.

Η Αναζήτηση Ανταλλακτικού μπορεί να γίνει με βάση :

  • Μάρκα – Μοντέλλο – Κυβικά
  • Κωδικό κινητήρα
  • Κωδικό ανταλλακτικού(After Market & Γνήσιο).

Στην ουσία μέσω της παραπάνω αναζήτησης θα εμφανιστεί η απεικόνιση της αποθήκης.

Κάθε κωδικός θα έχει όλη την πληροφορία, όπως :

Φωτογραφία, Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Αντιστοιχίες με τρίτα εργοστάσια After Market & Γνήσια καθώς και εφαρμογές μοντέλων.

Τιμές (Λιανική / Χονδρική / Πολιτική Τιμών ανά Πελάτη).

Αποθέματα ανά Αποθηκευτικό Χώρο

Με δυνατότητα δημιουργίας παραγγελίας και αποστολής αυτής στην εμπορική εφαρμογή. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παραγγελιολήπτη πάγκου σε μία οθόνη και δίνει την δυνατότητα στην επιχείριση να μειώσει δραστικά το υφιστάμενο ετήσιο κόστος εξυπηρέτησης των θέσεων εργασίας της εμπορικής εφαρμογής. Με δυνατότητα σύνδεσης με την αποθήκη των προμηθευτών Real time On line έτσι ώστε με μία αναζήτηση να έχετε αποτελέσματα και για την αποθήκη σας και για την αποθήκη των προμηθευτών.